the sound is the world.

Tis 29 aug 2006 08:56 (Uppdaterad Tis 29 aug 2006 14:34)
Övrigt, 28 läsare totalt

8.56

(fast jag började nog skriva den typ en kvart tidigare)

okej, fett med kul. jag sitter i bibblan eftersom mitt schema var FEL. det står skittydligt att amanda almén ska ha multimedia från 8.10-9.40 från och med vecka 34 men INTE då. jag kommer dit och han säger; ne, du ska ha i vår. så jag har hål aplänge innan min historialektion och efter den har jag hål IGEN. SUG!

och så drar dom på värsta höga musiken i dar't som ligger vägg i vägg. kan det bli bättre? jo, det är korv idag. och så slutar jag inte förrän tio över fyra. jag har pissigaste schemat i år! det är det värsta jag haft. slutar efter fyra tre dagar i veckan. sug igen. jag HATAR jävla skoljäveln!!!

en bra sak är ialalfall att dom skaffat nya datorer här i bibblan, så nu fungerar tangentborden. förut fick man typ slå ashårt på tangenterna och så var dom asseg, men det är bättre nu.

racounters kostar bara 99 spänn på cdon! det är väl lite värt? dock har jag inte 99 spänn och det är tvärtom. (jävligt O-värt om ni inte fattade).

en annan bra sak är att vi iallafall inte fått nåra läxor än (okej, man ska inte ropa hej.. vi kommer säkert få det idag bara för att jag sa sådär. fan!). and another bad thing är att mina batterier i min freestyle är slut! och jag har inte råd till nya. staaaaackars mig.



it's like a picture of a loved one in disguise



idag har jag ; (okej jag fortsätter bara skriva för att jag inte har något annat att göra eftersom jag inte börjar förrän om en timme) multimedia (fast jag hade ju inte det, men jag var fett inställd på det och jag har inte sovmorgon eftersom jag åkte hit så det räknas som en lektion), historia, samhäll och psykologi. och alla lektioner är längre än en timme. FAN hur tänkte dom när dom la dar't väggivägg!? det bara dundrar och jag gör inte ens läxor! (gör jag såna saker?).

och nått jag oroar mig för är vårt PA! jag förstår inte, vi kommer aldrig nånvart fast vi är asseriösa (viss överdrift), men ÄNDÅ, vi tar oss faktiskt tid och ändå har vi varken kontaktat skola eller fixat resan. (får jag säga sug igen?).
NE stopp på allt klagande nu. sånt är inte kul att läsa om. visserligen skriver jag inte den här dagboken för att den SKA va kul att läsa men ändå, lite ansvar har man ju som dagboksskribent.



jag har såna där knytskor idag så jag blev jätteblöt om fötterna när vi gick i gräset. men jag viiiill inte sluta med sommarskor, för det är ju inte höst än. väl? iofs, om det är höst innebär det att min födelsedag är snäppet närmare men det innebär också att 25-manna är närmare och jag pallar inte tänka tävling. fan i helgen är det TVÅ stycken. hur orkar man vara orienterare? man får ju aldrig en lugn stund. usch.

få se nu ifall jag kommer på något mer ovettigt att skriva ner.. jag har faktiskt skrivit i över tio minuter nu, så nu är det bara 50 minuter kvar! fast om jag ska skriva på de resterande 50 minuterna också så kommer det här inlägget bli sjukt långt. kanske man lyckas spräcka 20 000 teckensgränsen då? jag tänker inte försöka.

känns coolt att kunna åka med ola till skolan nuförtiden! idag satte vi oss till och med på fel buss. det har jag aldrig gjort förut under mina två tidigare skolår! helt sjukt.
ola: oh, vi fick sittplatser. det trodde jag inte.
tystnad ett tag (båda sitter och är nöjda över sittplatserna)
ola: varför går inga andra på?
båda: DET ÄR FEL BUSS!

och så rusade vi av. vi hann. men ändå, det var rätt kul. det var en nörd som satt och läste en kursplansbok utgiven av läroverket på bussen! typ "dokumentsploicity, studieteknik och kursplaner". nöööörd.

nu börjar dom möblera om här, dom kanske ska göra nått speciellt? jag kännner mig lite ivägen. okej nu sa dom att jag inte får vara kvar här efter tjugo över för dom ska ha visning. otursdag otursdag.

konstaterande: att tycka synd om sig själv är på modet. att hata också. (vad hemskt).



14.24



håltimme igeeeen. jag har bara haft två lektioner sen jag skrev sist! det är helt jättedåligt. först hade jag historia som jag sov på och sen hade jag hål då jag gick till bibblan och köpte en banan som kompensation för den utelämnade skollunchen beståendes av varmkorv (som jag redan nämnt va?) och lånade en skum bok som jag tänkte jag kunde läsa. jag köpte även en kopp te, och det var rätt mysigt där ett tag, bortsett från att jag satt på ett café helt ensamt. rätt tragiskt?

sen vandrade jag tillbaka till skolan och mötte elsa, stina och adam som skulle ner på stan för DERAS hål började där mitt slutade. så dumt så dumt. så jag har haft samhällskunskap och diskuterat politik med folk som kunde det lika lite som jag (vi var bara tre stycken i samhällsgruppen som inte får rösta i år!). och sen när den lektionen var slut (jakob sa precis vid bordet bredvid att han aldrig hade kramats innan han började nian) så började det här hålet och det slutar när psykologilektionen börjar om en halvtimme eller nått. punkt! oj shitt vad mycket längre dagboksinläggen blir när man skriver dom från skolan! då har man mer att klaga på för man är mitt uppe i det där som är så tråkigt. och det är lättare att skriva om tråkiga saker än om bra saker, eller nått.

hoppas psykologin blir kul! det verkar kul, men jag har inga förväntningar för filosofin som jag hade sett fram så mycket emot sög ju sönder eftersom vi hade janess. (jan s). nu ska vi ha en snubbe som heter greger. ookeej?

neej nu är det bäst att jag slutar om nån jävel ska orka läsa igenom det här inlägget. folk lär lägga av innan dom hunnit såhär långt för jag har baara skrivit om tråkiga grejer.

hajdoo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0