fuck maestro. ibland.

Tors 27 jul 2006 11:40 (Uppdaterad Tors 27 jul 2006 23:05)
Sport & Fritid, 20 läsare totalt

11.40



faaan så funkar det inte att betala mina kläder från asos med mitt kort! daaaaaaaamn vad arg jag blir ! när mitt kort går ut ska jag ha VISA!!!

äsch nu ska jag in till stan. triiist.
jaha nehe. ska väl fortsätta på berättandet från fajvdejs också men det orkar jag itne nu. baaajs



21.40



jag orkar inte berätta mer om femdagars. sjätte var sådär, jag strulade med kaaalle (så nu vet alla det). men jag står fast vid att det är bra att strula med sina ex, man vet liksom vad man får. dock var det inte speciellt schysst. mot nån egentligen.. :/



nu har jag ialalfall fått låna pappas visa så nu ska jag tamejfan ha de där kläderna! grr. (tre linnen :P) och vet ni? jag har handlat massa idag också för jag fick se till min stora förvåning att jag hade 2000 pix på kortet! så jag hoppade högt och shoppade sönder. typ. ett par skor, en tjocktröja, två armband, en ögonskugga, en eyeliner och en scarf <3 dödskallescarf is my beeest :)

tänkte köpa en jättefin väska också men den gick på 1200 spänn så jag avstod. uusch tänk sen när jag tjänar egna pengar, jag kommer köpa asdyra grejer som jag sen inte kommer att ha nån nytta av :/



jag spillde vodka på min mobil på sjätte! eller på mammas, för jag hade hennes eftersom min är trasig. men så var jag på loppis och hittade en 5110 för 50 spänn! så nu har jag en mobil igen <3 fast den saknar vibrator och t9-funktion.

ola utklassade mig och josefina totalt på monopol förut förresten. haha det spelet suger rätt så mycket..
imorn ska jag träffa en liten del av klassen i domkyrkeparken för att diskutera nollningen av ettorna. kuuul . :S



23.00



amanda. säger:
Stina. säger:
jag är nakenfis

Stina. säger:
Karl säger:
Klä på dig förfan!
Stina. säger:
hmmm, va tog de... 10 sekunder
Stina. säger:
jag VISSTE att du skulle säga de till kalle direkt

haha okej, nån som fattade? det var iallafall jävligt kul. nu ska jag dra. tjaaa. (mamma är på kreta nu! helt tooomt hemma.. :/ )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0