die, allright.

Sön 13 aug 2006 14:46
Teknik & Vetenskap, 20 läsare totalt

14.45





everything looks perfect
from far away
come down now
they'll say




shit! klockan är redan halv tre! jag har bara spelat lite tevespel och typ ätit frukost och duschat och så slängde jag en blick på klockan och fick värsta chocken! vart tar mina dagar vägen egentligen? :S men dagen idag får gärna få fort och smärtfritt, för imorn ska vi åka och fixa med datorerna och det vore skönt att få det gjort. så jäävla irriterande att inte ha fungerande datorer och framförallt - icke fungerande SIMS! grrrrrr

äschan. kanske ska dra ett träningspass, till och med mamma har sprungit spåret idag och knoll och tott är på gm. men det är ju så förbaskat tråkigt. blö. usch ola har så sjukt mycket skiitmusik på sin låtlista! jävla christina aguilera. green day. ozzy osbourne. jag spyr!

nu kom lilly allen iallafall. det duger. men hello saferide är fan dåligt! låter precis likadant som alla jobbiga svenska tjejer, typ laleh och elin sigvardsson. euuuww.

'cause I found the backdoor out of teenage hell -
all right!


jag har fått nya gardiner i mitt rum, det är faktiskt jättefint! förresten skulle jag ha målat om mitt rum den här sommaren, men inte har det blivit gjort inte... det är så lite man gör som man borde! man bara snackar men inget händer. mycket snack, lite verkstad. det är nog en ganska bra beskrivning på mig tror jag..

men nu ska jag gå upp och sätta på lite kaffe, kura ihop mig under en filt och läsa min bok. (aah jag är så jävla förutsägbar! gör jag inte EXAKT samma saker varje dag!?) för jag är sjuk och ute är det kallt och grått och regnigt. känns lite som en dag som lätt skulle kunna vara min födelsedag. men så är ju inte fallet, dit är det ett tag kvar! men, so long fools! (and thanks for all the fish ;p)

but when it comes to cash
i'm gonna die all right!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0